Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ 3/11/19 - ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Επίκουρος Καθηγητής στο Γενικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συνεργάζεται ως έμπειρος ερευνητής σε θέματα κυβερνοασφάλειας με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων Διόφαντος (ΙΤΥΕ Διόφαντος). Ήταν ειδικός σύμβουλος και εμπειρογνώμονας της Ομάδας Δράσης για την Ψηφιακή Ασφάλεια (DART) της Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.
Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στα Ολοκληρωμένα Συστήματα Υλικού και Λογισμικού από το τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πατρών και διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο Βασίλης Βλάχος είναι τακτικός ομιλητής στα σημαντικότερα συνέδρια Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών  στην Ελλάδα.
ΓΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εξειδικεύτηκε στα πολυμέσα. Εργάστηκε σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών για 2 χρόνια. Στη συνέχεια και ως σήμερα εργάζεται επί 20 χρόνια σε πολυεθνικές εταιρείες ως Μηχανικός Συστημάτων.
Συμμετείχε στην τεχνική υποστήριξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Συμμετέχει στην υλοποίηση και τεχνική υποστήριξη μεγάλων έργων πληροφορικής του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΚΟΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή Μηχανικών  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών το 1989. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σε Χρηματοοικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Επαγγελματικά έχει εργαστεί στο χώρο της πληροφορικής σε εταιρείες ΤΠΕ σε ρόλο αναλυτή, προγραμματιστή, διαχειριστή συστημάτων και διαχειριστή έργων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Επιπλέον έχει εργαστεί στην Διαχείριση του 2ου Κοινοτικού Πλαισίου και ως  Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα πληροφορικής στο  Δήμο Πατρέων. Από το 1997 έως το 2017 εργάστηκε εργάζεται ως Δ/ντης Πληροφορικής και Οργάνωσης, καθώς και Δ/ντής Δικτύου στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα. Σήμερα εργάζεται στην ALPHA BANK, στην Δ/νση Διαχείρησης Έργων. Από το 1998 έχει εμπλακεί ενεργά με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Η/Υ και Πληροφορικής Παραρτήματος Πάτρας και διετέλεσε Πρόεδρος για σειρά ετών. Στο παρελθόν έχει εκλεγεί στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος με την Ανεξάρτητη Παράταξη Μηχανικών

ΕΞΑΡΧΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο Παναγιώτης Εξαρχάκος γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Είναι  απόφοιτος της Πολυτεχνικής σχολής Μηχανικών  Η/Υ και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Επιστήμες των Αποφάσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί σε Εταιρείες του Ιδιωτικού τομέα ως μηχανικός Η/Υ. Σήμερα εργάζεται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής ΤΠΕ του Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής.
Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Ιωάννης Φραγκάκης είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πολυτεχνείου Κρήτης και υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Αυτή τη στιγμή ζει στα Χανιά, όπου και εργάζεται ως εκπαιδευτικός Πληροφορικής (ΠΕ19) στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

ΦΩΤΕΙΝΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Πάτρας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη «Σχεδίαση Ψηφιακών Πολιτιστικών Προϊόντων». Έχει εικοσαετή εμπειρία σε έργα πληροφορικής στον ιδιωτικό, δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Σήμερα υπηρετεί ως καθηγήτρια πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Μουσικό Σχολείο Βόλου, με ενεργή συμμετοχή σε ευρωπαϊκά, πολιτιστικά και επιστημονικά προγράμματα και στο πλαίσιο του ανοιχτού σχολείου στην κοινωνία.

ΧΑΤΖΗΜΑΝΙΚΑΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Neurocom ΑΕ, που ειδικεύεται στην υλοποίηση λύσεων και συστημάτων για τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς. Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Μηχ. Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Παν. Πατρών. Έχει συμμετάσχει από όλες τις θέσεις σε μεγάλα έργα υλοποίησης συστημάτων για τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε μέλος της ΕΕΕ Ηλεκτρονικών του ΤΕΕ.

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πάτρας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην «Επιστήμη και Τεχνολογία των Υπολογιστών». Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών ΠΑΤΕΣ -ΣΕΛΕΤΕ Πάτρας. Σήμερα υπηρετεί ως Εκπαιδευτικός ΠΕ19 (ΑΕΙ Πληροφορικής) στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Έχει διατελέσει Υπεύθυνος  του Γραφείου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών  (ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αχαΐας καθώς και Υπεύθυνος Πληροφοριακών Συστημάτων στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (Π.Ε.Κ.) Πάτρας. Από το 2008 έως σήμερα είναι Ερευνητής και Υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ @ Πληροφορικής του Παν/μιου Πάτρας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου