Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Το ψηφοδέλτιο μας στην ΕΕΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ του ΤΕΕ

ΕΕΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ, το Ψηφοδέλτιο όλων Μηχανικών ΤΠΕ

 
Οι υποψήφιοι προέρχονται το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την εκπαίδευση, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιχειρηματίες, τα ερευνητικά ινστιτούτα, τα πανεπιστήμια. Όλοι με κοινό στόχο να πετύχουμε περισσότερα για τους συναδέλφους. Διατηρούμε ο καθένας μας τις πολιτικές του θέσεις, πιστεύουμε ότι στα προβλήματα του κλάδου δεν χωρούν κομματικοί διαχωρισμοί.
  1. ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  2. ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  3. ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
  4. ΔΙΑΚΟΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  5. ΚΕΡΚΙΡΗ ΤΑΝΙΑ
  6. ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
  7. ΣΑΜΠΡΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
  8. ΧΑΤΖΗΜΑΝΙΚΑΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μια τριετία πέρασε, έγιναν πράγματι πολλά, πρέπει να ολοκληρωθούν. Η διεκδίκηση για τα δικαιώματα των μηχανικών ΤΠΕ, περνάει μέσα από την ισχυρή εκπροσώπηση των μηχανικών ΤΠΕ στο Τεχνικό Επιμελητήριο. Η ενίσχυση των Μηχανικών Η/Υ @ Πληροφορικής…γι’ αυτά που μας ανήκουν στις εκλογές του ΤΕΕ είναι η εγγύηση για να πετύχουμε περισσότερα.

Είμαστε αυτοί που προσπαθούν με συνέπεια και κατόρθωσαν τελικά να αλλάξουν τη στάση του ΤΕΕ απέναντι στους Μηχανικούς ΤΠΕ. Αγωνιζόμαστε οι Μηχανικοί ΤΠΕ, μέλη του ΤΕΕ να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους μηχανικούς. Πληρώνουμε εξάλλου ακριβώς τις ίδιες συνδρομές. Αγωνιζόμαστε να μεταβάλλουμε το ΤΕΕ σε φορέα αληθινά χρήσιμο στους μηχανικούς ΤΠΕ και την κοινωνία.

Μεταβάλλαμε σταδιακά την αδιάφορη στάση τους κατεστημένου του ΤΕΕ (των παραδοσιακών κομματικών παρατάξεων) σε αναγκαστική αποδοχή και υποστήριξη βασικών διεκδικήσεων μας. Δημιουργήσαμε το e-TEE, ένα ενιαίο πόλο έκφρασης του συνόλου των θεμάτων των μηχανικών και επιστημόνων ΤΠΕ. Η προσπάθεια μας είναι καθημερινή, απέναντι στα εμπόδια που προβάλλει η γραφειοκρατία και το κατεστημένο του ΤΕΕ. Κάθε μικρό βήμα, κρύβει δυσανάλογη συστηματική προσπάθεια.

Πετύχαμε το αίτημα δεκαετιών όλων των μηχανικών ΤΠΕ: τη δημιουργία του Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΤΕΕ – e-TEE (www.e-tee.org.gr), την ενσωμάτωση της κατηγορίας μελετών «Πληροφοριακών Συστημάτων και Δικτύων» στο νόμο μελετών (3316/2005), τη δημιουργία των σχετικών προεκτιμώμενων αμοιβών και προεδρικών διαταγμάτων, την ενεργή στάση του ΤΕΕ μέσω του e-TEE σε θέματα που αφορούν τις προσλήψεις και τα επαγγελματικά θέματα των μηχανικών ΤΠΕ στη Δημόσια Διοίκηση και Εκπαίδευση, την ανάδειξη της αναγκαιότητας συμμετοχής των επιστημόνων ΤΠΕ σε όλο τον κύκλο των έργων ΤΠΕ.

 
Είμαστε ανοικτοί σε όσους μπορούν να προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια.
Τα προβλήματα μας δεν είναι κομματικά, ο στόχος όλων μας είναι κοινός.
 
@ Δεν δεσμευόμαστε κομματικά

@ Διατηρούμε ατομικά τις πολιτικές μας απόψεις

@ Στο ΤΕΕ μας δεσμεύει μόνο η ανάδειξη και διεκδίκηση των θεμάτων που αφορούν τους Μηχανικούς Πληροφορικής και Επικοινωνιών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου